Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

"ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ"

Πριν καλά- καλά ξεκινήσει ο νέος χρόνος η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ ετοιμάζει νέα επίθεση απέναντι σε εμάς και τις οικογένειες μας. Το νέο Ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που διαλύει ότι έχει απομείνει από την Κοινωνική Ασφάλιση, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση ολοκληρώνει μία-μία κάθε «βρώμικη» δουλειά που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Το ξήλωμα της Κοινωνικής Ασφάλισης μας αφορά ΟΛΟΥΣ.  Δεν ανεχόμαστε οι κόποι μας για να πάρουμε το πτυχίο μας και να δουλέψουμε στο επάγγελμα που επιλέξαμε να πάνε "στράφι". Σαρώνεται ότι είχε μείνει όρθιο από τα εργασιακά μας δικαιώματα.
Την Παρασκευή 08/01 πραγματοποιήθηκε μαζική κινητοποίηση ταξικών σωματείων, συνδικάτων, συνταξιούχων και φοιτητικών συλλόγων στο κέντρο της Αθήνας. Από νωρίς το πρωί δυνάμεις του ΠΑΜΕ είχαν αποκλείσει το Μέγαρο Μαξίμου, με σκοπό να ακουστεί παντού η δίκαιη φωνή αντίστασης των εργαζομένων, που εναντιώνονται στο έγκλημα που ακούει στο όνομα Διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Αποδείχτηκε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτός από τα ίδια ψέματα, τα ίδια παραμύθια και τις ίδιες μεθόδους με τους προηγούμενους χρησιμοποιεί και την άγρια καταστολή όπως έκανε σήμερα στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, του ΜΑΣ και τους συνταξιούχους έξω από τη Βουλή.
Χαιρετίζουμε τους ανυπότακτους αγωνιστές του ΠΑΜΕ και του ΜΑΣ που σάρωσαν τον κλοιό των ΜΑΤ, δίνοντας μαχητική απάντηση πως η καταστολή δεν θα περάσει! Πως δε σκύβουμε το κεφάλι!
Το παρόν στην κινητοποίηση έδωσαν και μαζικά μπλοκ της σπουδάζουσας νεολαίας, που με σύνθημα "Σκλάβοι του 21ου αιώνα δε θα γίνουμε. Δεν θα περάσει η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης" βρέθηκαν στο πλευρό των εργαζόμενων γονιών τους και των συνταξιούχων παππούδων τους!
Η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης μας αφορά. Ιδιαίτερα εμάς τους νέους που αύριο θα είμαστε το πρώτο εργατικό ή επιστημονικό δυναμικό στο οποίο θα εφαρμοστεί το νέο ασφαλιστικό.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να σαρώσει ότι άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Άλλη επιλογή δεν υπάρχει! Η δύναμη μας βρίσκεται στη σύγκρουση με την πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ που εξοντώνει εμάς και τις οικογένειες μας για τα συμφέροντα των βιομηχάνων, των τραπεζιτών και των εφοπλιστών!
Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ…


ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ…
ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ "ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ"
ΕΓΚΛΗΜΑ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:



  • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/01 ΣΤΙΣ 12:30 ΜΜ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!
  • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 12