Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Συμμετοχή του ΦΣ στο συλλαλητήριο




Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο στις 31 Μάρτη στην Ομόνοια στις 7 το απόγευμα και στην απεργία 7 Απρίλη με το ΠΑΜΕ!

Προετοιμάζουμε την επιτυχία της 48ωρης απεργίας ακόμα πιο δυναμικά! Να μην αφήσουμε να περάσει το ασφαλιστικό έγκλημα από τη βουλή!
[
        [

Τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ βρίσκεται στην τελική ευθεία να φέρει στη βουλή το νέο ασφαλιστικό έκτρωμα! Απομένουν μόνο οι τελευταίες πινελιές, που το κάνουν όσο πιο αντιλαϊκό γίνεται, για να ικανοποιήσει πλήρως τις επιταγές του μεγάλου κεφαλαίου!


[
Κυβέρνηση- κεφάλαιο- ΕΕ ετοιμάζουν τη νέα σφαγή των δικαιωμάτων μας
Τώρα κάθε φοιτητής και σπουδαστής πρέπει από παθητικός θεατής στο σίριαλ της διαπραγμάτευσης που τσακίζει τη ζωή του να πάρει τη θέση του στον αγώνα!

Γιατί δεν ανεχόμαστε να μιλάμε εν έτη 2016 για το αν θα μπορούμε να πάρουμε ένα χάπι αν αρρωστήσουμε, να κάνουμε μια δωρεάν εξέταση! Δεν ανεχόμαστε να συζητάμε να πληρώνουμε και άλλο από την τσέπη μας στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες για να έχουμε μια στοιχειώδη περίθαλψη!


Γιατί δεν ανεχόμαστε η σύνταξη για εμάς να είναι, λέξη άγνωστη, «όνειρο θερινής νυκτός» ! Να πετσοκόβονται οι ήδη καρατομημένες «συντάξεις πείνας» των γονιών και των παππούδων μας τη στιγμή που για πολλά λαϊκά νοικοκυριά σήμερα αποτελούν μέχρι και το μοναδικό εισόδημα!
[
Γιατί ξέρουμε ότι η επίθεση στο μέλλον είναι τηλεοπτική σειρά τύπου «Κωνσταντίνου και Ελένης»… Και επαναλαμβάνεται και δεν τελειώνει ποτέ! Γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ από τη μία πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησαν οι προηγούμενοι, ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, για να ολοκληρώσει την επίθεση που αυτοί δεν πρόλαβαν και από την άλλη μετά το ασφαλιστικό ακολουθούν νέοι δυσβάστακτοι φόροι, νέα προνόμια στους τραπεζίτες και θηλιά στο λαό με τα κόκκινα δάνεια, νέες ιδιωτικοποιήσεις, το τσάκισμα μισθών και μεροκάματων και άλλα πολλά!



Κανένα μας δικαίωμα δε γλιτώνει από το μπλέντερ της αντιλαϊκής πολιτικής

[
Με τις σπουδές μας να υποβαθμίζονται όλο και περισσότερο, ενώ μας καλούν να βάλουμε πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη.  Πληρώνουμε ήδη ένα σκασμό λεφτά για αναλώσιμα, εργαστηριακά υλικά, συγγράμματα. Οι ελάχιστες εστίες που υπάρχουν μαραζώνουν. Ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα μαθήματα μας πραγματοποιούνται σε «τριτοκοσμικές» συνθήκες σε αίθουσες που δεν χωράμε ή χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, ή μέσα στη βρώμα λόγω έλλειψης καθαριότητας!!!

Με τις θάλασσες μας να έχουν μετατραπεί σε μεγάλους υγρούς τάφους με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, πιστή στις εγκληματικές αποφάσεις της ΕΕ που κλείνουν τα σύνορα! ΝΑΤΟικές φρεγάτες να παρελαύνουν στο Αιγαίο και με το πρόσχημα ότι μας παρέχουν ασφάλεια να μας μπλέκουν σε πιο επικίνδυνες εξελίξεις! Χιλιάδες ξεριζωμένους νε παραμένουν εγκλωβισμένοι στη χώρα μας κάτω από άθλιες συνθήκες στα Hot- spots!


Φτάνουν οι ν-οστες ευκαιρίες τόσων χρόνων στους δήθεν σωτήρες!
Τώρα δίνουμε την μοναδική ειλικρινή ευκαιρία στη δύναμη μας!


Με τους μαζικούς μαχητικούς αγώνες μας το προηγούμενο διάστημα, με αυτή τη δύναμη που αποκτάμε στην ενότητα μας με τους εργαζόμενους, τους αγρότες ενάντια σε μονοπώλια- ΕΕ- κυβέρνηση , κάναμε καθαρή την απόφασή μας: Ο νόμος λαιμητόμος να μην περάσει στη Βουλή!

Χωρίς αυτούς τους αγώνες τα μέτρα ήδη θα είχαν ψηφιστεί και θα ήταν πολύ χειρότερα. Η συμμαχία μας έδειξε τη δύναμή της. Οι αγώνες μας φέρνουν αποτελέσματα. Τώρα πρέπει να τους φτάσουμε μέχρι το τέλος!
Έχουμε πείρα! Έχουμε δύναμη!

Ας τις αξιοποιήσουμε!