Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Απόφαση ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Νοσηλευτικής προς Νοσοκομεία της Αττικής

Το κείμενο είναι το εξής:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου Νοσηλευτικής ύστερα από συνεδρίασή του στις 23/9/2015 αποφάσισε να σας καταθέσει το παρακάτω αίτημα.

Εξαιτίας του δυσβάσταχτου κόστους σπουδών και της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει εμάς και τις οικογένειές μας αιτούμεθα να χορηγηθούν από τα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία του νομού Αττικής ιατρικές μπλούζες, οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται πλέον από αυτά, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των συμφοιτητών μας από το 1ο έτος.

Παρακαλούμε την απάντηση σας την επόμενη εβδομάδα.
Σας ευχαριστούμε εκ των πρότερων.


Τα αναλώσιμα, όπως οι ρόμπες είναι κόστος που μας ζητούν να καλύψουμε, ενώ ήδη έχουν πληρώσει γι αυτά οι γονείς μας. Θα έπρεπε από τη στιγμή που κρίνονται αναγκαία για την παρακαλούθηση εργαστηρίων να χορηγούνται δωρεάν. Έχει ήδη γίνει μια προσπάθεια από το Σύλλογό μας πιέζοντας διαρκώς και φέτος για πρώτη φορά φτάσαμε μέχρι την πηγή..είναι κρίμα να "μην πιούμε νερό". Γι αυτό μη δεχτείς να βάλεις το χέρι στην τσέπη ξανά , μην αγοράσεις ρόμπα! Συσπειρώσου στο Σύλλογό σου και διεκδίκησε και εσύ ότι σου ανήκει, υπάρχει η δυνατότητα  να δοθεί δωρεάν!

 
Κρίνε το τι µπορεί και τι δεν µπορεί να γίνει µε βάση το σηµερινό επίπεδο ανάπτυξης της επιστήµης, της τεχνολογίας, των παραγωγικών δυνατοτήτων και όχι µε βάση το πως αυτές θα αξιοποιηθούν προς όφελος της κερδοφορίας των λίγων ή το πόσο αντέχει η σηµερινή οικονοµία της κρίσης και της ανεργίας.

ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ!
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΤΩΡΑ!