Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Την Τετάρτη 21-10 το Συμβούλιο του ΤΕΙ Χαλκίδας, πήρε απόφαση να καλέσει σε εισαγγελική παρέμβαση εναντίον 4 μελών του του Συλλόγου Φοιτητικής Εστίας Χαλκίδας.
Η απαράδεκτη αυτή κίνηση, έχει σκοπό να τρομοκρατήσει τους συγκεκριμένους αγωνιστές του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών και να τους καταδικάσει, γιατί έκαναν το «έγκλημα» να διεκδικ΄λησουν για τους ά ετής συναδέλφους τους δωρεάν στέγαση στην εστία.
Συγκεκριμένα από την έναρξη της ακαδημαικής χρονιάς το Συμβούλιο του ΤΕΙ Χαλκίδας, ζητάει με αφορμή την έλλειψη χρημάτων, οι φοιτητές των εστιών να πληρώνουν 200 ευρώ για να πάρουν τα κλειδιά τους. Αυτές οι ενέργειες είναι μέρος μιας προσπάθειας που καλά κρατεί σε όλη την Ελλάδα, να φορτωνόμαστε εμείς οι φοιτητές και οι οικογένειες μας όλο και περισσότερα βάρη για τις σπουδές μας.
Δεν θα περάσει η τρομοκρατία, η συλλογική διεκδίκηση των διακιαώματων μας, ο αγώνας μας για αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σπουδές δεν ποινικοποιούνται!!!
Χτυπάτε αγωνιστές που πρωτοστατούν στον αγώνα για τις σπουδές και τη ζωή που μας αξίζει για να επιβάλεται το «τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα» σε κάθε φοιτητή και σπουδαστή που αντιστέκεται.
  • Όλοι οι Φοιτητικοί και Σπουδαστικοί Σύλλογοι να πάρουν απόφαση καταδίκης της απαράδεκτης απόφασης του Συμβουλίου του ΤΕΙ Χαλκίδας.
  • Να παρθεί τώρα πίσω η απόφαση για εισαγγελική παρέμβαση.
  • Τα κλειδιά για την εστία να δοθούν άμεσα σε όλους τους φοιτητές χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Να δοθεί απάντηση στην τρομοκρατία και τον εκφοβισμό των αγωνιζόμενων φοιτητών στα συλλαλητήρια των φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα 5 Νοέμβρη.