Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΔΣ 31/3

1. Ορισμός εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης στις 29/4 στις 14.30!

2. Αλλαγή της εκδήλωσης για την "Ο εκφοβισμός στα σχολεία "  από σήμερα Τρίτη 31/3, στην Πέμπτη 23/4 για να υπάρχει το περιθώριο περαιτέρω προετοιμασίας της.

3.Κινητοποίηση για τις μετεγγραφές , Πέμπτη 2/4 στις 14.00 στο Υπ.Παιδείας, με αφορμή τις μετεγγραφές της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΑΠΘ κ ΕΜΠ, "…καθώς εκκρεμεί η έκδοση δικαστικής απόφασης επί αίτησης ακύρωσης που υπέβαλε η Σχολή κατά των υπουργικών αποφάσεων μετεγγραφών..", για να εξασφαλίσουμε ότι κανένας φοιτητής δε θα μείνει στον αέρα!

4.Κάλεσμα για συμμετοχή στο συντονισμό με τις λαϊκές επιτροπές Δυτικής Αττικής τη Μ.Δευτέρα 6/4 ΄στις 18.00, στο Περιστέρι

5.Ψήφισμα:
     Προτείνουμε να συλλέγουμε τα εργαλεία της ανατομίας συναδέλφων μεγαλύτερων ετών , έτσι ώστε να δοθούν στους συναδέλφους του 1ου έτους. Με αυτόν τον τρόπο στηρίζουμε και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συμφοιτητές μας.
     Η διοίκηση της Σχολής δε φαίνεται να δίνει λύση στο ζήτημα αυτό  και επειδή ανάμεσά στα αιτήματά μας είναι και αυτό της ολοκληρωμένης μόρφωσης και εκπαίδευσης, προβαίνουμε στην παραπάνω πρόταση.
     Ωστόσο ο Φοιτητικός μας Σύλλογος δεν κάνει πίσω από την πάγια διεκδίκησή του για μόνιμη στελέχωση του  εργαστηρίου ανατομίας με χρηματοδότηση από τη Σχολή. Άμεση αύξηση του κρατικού προϋπολογισμού για την παιδεία και την κάλυψη των αναγκών μας!