Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016



ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Φ.Σ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

 Καλούμε τους φοιτητές και σπουδαστές σε μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 8.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
            Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την κινητοποίηση που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 31 Οκτώβρη , ενώ θα βρίσκεται σε εξέλιξη η δική της Χρυσής Αυγής, με την υπόθεση της επίθεσης σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα από τα τάγματα εφόδου χρυσαυγιτών.
            Η χρυσή αυγή είναι τα τσιράκια των εκμεταλλευτών μας!
 Αυτό αποδεικνύεται από τις δεκάδες επερωτήσεις που έχουν καταθέσει στη Βουλή ζητώντας νέα προνόμια στους μεγαλοεπιχειρηματίες, από τα δουλεμπορικά γραφεία που στήνει και προσφέρουν τσάμπα εργασία στη μεγαλοεργοδοσία!
            Αυτό αποδεικνύεται όμως και από τις μεθόδους με τις οποίες επιτέθηκαν στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ πριν 3 χρόνια το βράδυ της 12ης Σεπτέμβρη, από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, την επίθεση σε Αιγύπτιους μετανάστες και τις δεκάδες επιθέσεις σε μικροεπαγγελματίες, εργαζόμενους, αντιφασίστες. .
            Η δράσης της υπηρετεί συμφέροντα τμημάτων της μεγαλοεργοδοσίας, εναντίον του λαού και του λαϊκού κινήματος, είναι μαντρόσκυλό τους, που το αμολάνε και το μαζεύουν ανάλογα με τα σχέδιά τους. Νοσταλγοί του Χίτλερ, των φασιστικών καθεστώτων που ματοκύλισαν τους λαούς και την ανθρωπότητα, πολιτικοί απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας, των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι ναζιστική!
Ο μόνος που μπορεί να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή και το φασισμό είμαστε εμείς μέσα από τους συλλόγους μας σε συμμαχία με τους εργαζόμενους γονείς μας!
Το εργατικό-λαϊκό κίνημα είναι που τους ενοχλεί, μπαίνει καρφί στο μάτι των αφεντικών τους, που είναι οι μεγαλοεπιχειρηματίες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες!
  Να απαντήσουμε στην προσπάθεια αθώωσης τους στη συνείδηση μας!
Να οργανώσουμε συνολικά τη μάχη για τις σπουδές και το μέλλον που μας αξίζει!