Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Απόφαση φοιτητικού Συλλόγου Νοσηλευτικής

Να προσληφθούν τώρα κλινικοί εκπαιδευτές


Είναι ξεκάθαρο, πως η επίθεση που δεχόμαστε εμείς και οι οικογένειες μας από την πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ εντείνεται μέρα με την μέρα. Η επίθεση που έχουν δεχθεί τα Πανεπιστήμια τα τελευταία χρόνια δεν έχει προηγούμενο.
Τα εμπόδια που συναντάμε στις σπουδές μας, η υποβάθμιση της γνώσης μας έχει σκοπό να μας προετοιμάσει για τις συνθήκες "εργασιακού μεσαίωνα" που επικρατούν στους χώρους δουλειάς.

Κυβέρνηση και ΕΕ θέλουν όλο και περισσότερο οι απόφοιτοι να αποτελούν φθηνό επιστημονικό και εργατικό δυναμικό, ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των επιχειρηματιών για κερδοφορία.
Παρότι σπουδάζουμε στο Πανεπιστήμιο, η εκπαίδευση μας έχει τεράστια κενά,ένα από τα οποία είναι η έλλειψη κλινικών εκπαιδευτών.

Στις περισσότερες κλινικές περιφερόμαστε άσκοπα αν δε βρεθεί κάποιος νοσηλευτής να ασχοληθεί μαζί μας, ενώ ακόμα και σε κλινικές όπου υπάρχουν κλινικοί εκπαιδευτές, είναι είτε μεταπτυχιακοί, είτε ακόμα και εθελοντές προπτυχιακοί φοιτητές μεγαλύτερων ετών!
Θέλουμε σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατάρτιση με ευθύνη του τμήματος. Διεκδικούμε άμεσα την πρόσληψη μόνιμων κλινικών εκπαιδευτών, με αξιοπρεπή μισθό και πλήρη ασφάλιση!

 ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΉ ΥΠΟΓΡΑΦΏΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΏΝΟΥΜΕ ΆΜΕΣΑ ΤΗ ΔΡΆΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ.