Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Φοιτητικός Σύλλογος Νοσηλευτικής 

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!
           Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μπλέκει ακόμα περισσότερο εμάς και τις οικογένειες μας στα εγκληματικά, ιμπεριαλιστικά σχέδια του των φονιάδων του ΝΑΤΟ! Με αφορμή το προσφυγικό ήδη εδώ και μερικές μέρες ισχυρή ΝΑΤΟική δύναμη παρελαύνει ανενόχλητη στο Αιγαίο με τη συγκατάθεση της «δεύτερης φοράς αριστεράς» μετά από σχετική συμφωνία στην πρόσφατη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας της λυκοσυμμαχίας!
          Στο όνομα της αποκαλούμενης πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής η κυβέρνηση ακολουθώντας την επικίνδυνη πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, εμπλέκει ολοένα και περισσότερο την Ελλάδα στη δίνη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα και το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες.
Οι φονιάδες των λαών δεν πρόκειται να γίνουν σωτήρες τους!
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που προτείνει από κοινού με την Τουρκία και τη Γερμανία την αποστολή ΝΑΤΟικών δυνάμεων στο Αιγαίο στο όνομα της φύλαξης των ελληνοτουρκικών συνόρων από τους πρόσφυγες!
        Η επίκληση του προσφυγικού προβλήματος -που οι ίδιοι οι ιμπεριαλιστές προκαλούν- γίνεται μοχλός για την προώθηση των επιδιώξεων για συγκυριαρχία και συνδιαχείριση του Αιγαίου κάτω από την "ομπρέλα" των ΕυρωΝΑΤΟικών ιμπεριαλιστών. Η συγκέντρωση ΝΑΤΟικών δυνάμεων στην περιοχή συνδέεται με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία και νέα επέμβαση στη Λιβύη».
Καταγγέλλουμε την ίδια την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο!
     Το εγκληματικό χέρι του ΝΑΤΟ έχει αποδείξει αμέτρητες φορές ότι προστατεύει αποκλειστικά τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών μας, των καπιταλιστών από τις χώρες που το απαρτίζουν, θυσιάζοντας εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές στο βωμό του καπιταλιστικού κέρδους, μετατρέποντας τις θάλασσες μας σε υγρούς τάφους, κάτι που με μαθηματική ακρίβεια θα ενταθεί το επόμενο διάστημα!
         Οι φοιτητές και σπουδαστές δεν μπορεί να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτές τις εξελίξεις! Την ίδια στιγμή που γνωρίζουμε ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή ,μπορούμε να γίνουμε κρέας για τα κανόνια των ιμπεριαλιστών ! Την ίδια στιγμή που γνωρίζουμε ότι η ίδια πολιτική που τσακίζει τις σπουδές και το μέλλον μας, οδηγεί στη προσφυγιά., τη φτώχεια και το θάνατο χιλιάδες ανθρώπινες ψυχές!
Το επόμενο διάστημα βάζουμε μπλόκο στα σχέδια των ιμπεριαλιστών!
Καμία εμπλοκή της χώρας μας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις!

Συμμετέχουμε σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας την Πέμπτη 25 Φλεβάρη στις 6 μ.μ, με συνθήματα «Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο», «Όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους - Καμία συμμετοχή της Ελλάδας - Να κλείσουν τώρα οι ευρωατλαντικές βάσεις»